Tickster End User Support

Har du någon gång suttit framför datorn och chattat och plötsligt märkt att klockan är 02 och tiden bara flugit iväg? Gillar du att kommunicera i både tal och skrift? Har du en talang för att skapa kontakt och en bra stämning med folk, och gillar att hjälpa till och ge service? Då har vi ett uppdrag för dig!

Hur ser din dag ut?
Det är till dig biljettköparna skriver eller ringer när dom har frågor om biljetter och evenemang. Du kommer dagligen att ha kontakt med massor av olika människor från hela Sverige – alla med siktet inställt på en rolig upplevelse – men de behöver din hjälp med att hitta sin borttappade biljett, förstå vart de ska, köpa till den snygga T-shirten eller förstå varför inte alla kan vara backstage..!

Förutom service till biljettköparna bidrar du också till vårt kontinuerliga förbättringsarbete och vår målsättning att göra besök på evenemang enkelt. Du uppmärksammar återkommande frågor och problem, arbetar med artiklar till vår FAQ, finslipar mailsvar och arbetar tillsammans med din grupp för att vi hela tiden ska ge bättre service.

Du får också vara med och arbeta som entrétekniker eller help desk på plats vid något av de arrangemang vi säljer biljetter till!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidareanställning , heltid, i en bransch där vi ligger i framkant av tekniken. Du får möjlighet att ta del av och se hur olika evenemang fungerar på insidan då det även ingår att du ibland är med ute på själva evenemangen och hjälper till. Du ingår i ett team där ni jobbar tillsammans och hjälps åt för att lösa de uppgifter som uppstår.

Vad behövs för att lyckas?
Vi söker dig som har gjort klart din gymnasieutbildning och är van vid att arbeta med en dator samt gillar att formulera dig i text. Som person ser vi att du är serviceinriktad, entusiastisk, professionell och har förmågan att behålla fokus i fartfyllda situationer. Din förmåga att ha roligt, ta eget ansvar och din initiativförmåga gör att du kommer att lyckas utmärkt i rollen hos oss!

Placering
Ticksters kontor i Arvika.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till Sonja Jespersdotter på sonja.jespersdotter@tickster.com